fbpx

Natrue Beauty and Spa: Ξηρότητα στο δέρμα. Ποιές είναι οι αιτίες και πως μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;

Author

Categories

Share

Γυναίκες και άνδρες έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με ξηροδερμία, ξηρό, σκασμένο δέρμα το οποίο προκαλείται από διάφορους παράγοντες. Το ξηρό δέρμα χαρακτηρίζεται από τραχύτητα, είναι αφυδατωμένο, λεπτό και αρκετά συχνά διαφανές, αυτός είναι και ο λόγος που σε κάποια ξηρά δέρματα διαφαίνεται το υποδερμικό φλεβικό δίκτυο. Είναι επίσης λεπιδώδες, χωρίς ευλυγισία και πόρους. Η έμπειρη ομάδα του Natrue Beauty and Spa αναλύει τις αιτίες που οδηγούν σε ένα ξηρό δέρμα και μας δίνει άμεσες λύσεις με τις οποίες μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό και να αποκτήσουμε ένα όμορφο, υγιές και λαμπερό δέρμα.

Αιτίες που οδηγούν σε ξηρό δέρμα:

  • Έλλειψη από μειωμένα επίπεδα νερού ή λιπιδίων.
  • Διάφορες διαταραχές στο κεράτινο στρώμα του δέρματος που μπορούν να προκληθούν από επίκτητους , παθολογικούς και μη παθολογικούς.
  • Λανθασμένη χρήση προϊόντων όπως για παράδειγμα συχνό πλύσιμο με αλκαλικά σαπούνια , ή συνεχής χρήση τονωτικής λοσιόν με αλκοόλη.
  • Περιβαλλοντικοί παράγοντες όπως απότομες αλλαγές θερμοκρασίας από ζεστό κλίμα σε κρύο και αντίθετα ή έκθεση στον ήλιο, στο κρύο και άνεμο.
  • Χρήση τοπικών φαρμάκων όπως τρετινοΐνη.
  • Κούραση, στρες, αλκοόλ, κάπνισμα, διατροφή.
  • Η εμμηνόπαυση, η φυσική γήρανση και γενικότερα ο τρόπος ζωής μπορεί να επηρεάσει την εικόνα του δέρματος.

Προϊόντα φροντίδας και θεραπείες ξηρού δέρματος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αντιμετωπίσουμε ένα ξηρό δέρμα. Η ομάδα του Natrue Beauty and Spa προτείνει προϊόντα που στοχεύουν  κυρίως στην ενυδάτωση και προστασία του δέρματος. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιούνται κυρίως γαλακτώματα για τον καθαρισμό του δέρματος, τονωτικές λοσιόν χωρίς αλκοόλη, enzyme peelings και κρεμο-μάσκες. Πρέπει να αποφεύγονται τα αλκαλικά, σκληρά σαπούνια και gel. Σιγουρευτείτε πως όλα τα προϊόντα περιποίησης σας περιέχουν ενυδατικές, προστατευτικές, αντιερεθιστικές ιδιότητες. Για να βελτιώσετε την υφή της επιδερμίδας μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα μηχανικά peeling με την καθοδήγηση των ειδικών. Η ομάδα του NaTrue Beauty and Spa προτείνει θεραπείες ενυδάτωσης και θρέψης, οι οποίες μπορούν να γίνονται μια με δύο φορές τη βδομάδα και να βοηθήσουν να έχετε ένα άμεσο αποτέλεσμα. Ο αριθμός των θεραπειών κρίνετε πάντα από το βαθμό αφυδάτωσης του δέρματος. Εάν λοιπόν αντιμετωπίζετε ένα παρόμοιο πρόβλημα η έμπειρη ομάδα του spa μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε άμεσα την ποιότητα του δέρματος σας με τις αποτελεσματικές θεραπείες που προσφέρουν και φυσικά με τη σωστή καθοδήγηση που αφορά το skin care routine σας. Με τις κατάλληλες θεραπείες και προϊόντα λοιπόν μπορείτε να αποκτήσετε άμεσα ένα εντυπωσιακό, υγιές δέρμα, κάτι που σίγουρα θα τονώσει και τη διάθεση σας.

Contact:

+357 25 102900+357 95 952395
Mon-Sat: 10 AM – 7 PM
Promachon Eleftherias, 25-27e, Limassol

https://natruespa.com/


- Advertisment -

Latest

Μαρία Αντωνά: Έκανε το πιο γρήγορο και εντυπωσιακό χτένισμα!

Η Μαρία Αντωνά είναι χωρίς καμία αμφιβολία μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης και συχνά μας δίνει όμορφες ιδέες...

Τάκης Καραγκούνιας: Με τι ποσό έφυγε από το Survivor

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο της Πέμπτης (19/05). Ο...

Αθηνά Ωνάση: Είναι ξανά ερωτευμένη!

Η Αθηνά Ωνάση αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το χωρισμό της από τον Αλβάρο Ντόντα. Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα...

Αθηνά Οικονομάκου: Δημιουργεί το απόλυτο look για το γραφείο

Το ντύσιμο στο γραφείο αποτελεί μία καθημερινή πρόκληση, καθώς πρέπει να ακολουθήσεις τους κανόνες που προτείνει η εταιρεία ενώ παράλληλα τα σύνολα που...

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αποκαλύπτει αν είναι ελεύθερος!

Έντονα είναι τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που θέλουν το Λάμπρο Κωνσταντάρα να έχει χωρίσει με την γοητευτική σύντροφό του Στεφανία Γκουρνέλου .

Author

- Advertisment -

FOLLOW US ON FACEBOOK!